18 mei 2016

Dit is Arnaud van den Berg, 17 jaar. Hij zit op !mpulse Kollum en zijn

Dit is Arnaud van den Berg, 17 jaar. Hij zit op !mpulse Kollum en zijn opleidingsniveau is vmbo-tl. Hoe verlopen de examens? ” De examens vallen tot nu to wel mee, alleen Nederlands viel wat tegen omdat het examen te lang was. Ik kreeg het helaas niet af binnen de tijd.

Ter voorbereiding heb ik een paar oude examens van alle vakken gemaakt. Verder heb ik gewoon het handboek van elk vak een beetje doorgekeken.

Ik kijk eigenlijk niet echt op tegen een examen, alleen lijkt wiskunde mij wel een vrij lastig examen.

Tips aan medeleerlingen: blijf rustig en ga vooral niet stressen, het zijn gewoon iets langere toetsen. En als laatst: doe gewoon je best meer kan je niet doen”. Dankje Arnaud, succes met je examens!

Contact