23 mei 2016

Dit is Nynke Hiemstra en doet TL examen op de Foorakker te St. Annaparochie. Welke

Dit is Nynke Hiemstra en doet TL examen op de Foorakker te St. Annaparochie.

Welke examens heb je de afgelopen week gehad?
Ik ben vorige week als eerst begonnen met mijn Nederlands examen, jammer genoeg was de tijd al snel voorbij en kreeg de laatste opdracht niet af. De volgende dag had ik Engels, dat vind ik een erg moeilijk vak. Als laatste examen van vorige week heb ik Wiskunde moeten maken.

Welk examen viel je mee?
Ondanks dat alle examens tot nu toe pittig waren heb ik wel een goed gevoel bij Nederlands. Ik haal hier in het algemeen wel goede cijfers op.

Welk examen viel je tegen?
Wiskunde, ik had dit examen makkelijker verwacht.

Hoe heb jij je voorbereid op het examen?
Naast alle uitleg op school heb ik me nog meer voorbereid door oefenexamens uit te printen. Ik heb deze examens gemaakt en bij de vragen waar ik echt vast liep ben ik naar mij leraar/lerares gegaan. Door deze examens te maken en na te kijken krijg je een idee of je voldoende weet van het vak.

Heb je nog tips die je medeleerlingen wilt mee geven?
Zorg dat je van te voren een paar oefenexamens hebt gemaakt per vak zodat je weet wat je zou kunnen halen op het echte examen. Veel succes!

Contact