11 april 2018

Twee leerlingen van Piter Jelles kans op Top Talent Award

De beste, mooiste, verrassende werkstukken van leerlingen uit het voortgezet onderwijs zijn door de redactie van de Leeuwarder Courant gelezen en de genomineerden zijn bekend. Maar liefst twee van de dertien genomineerde werkstukken zijn afkomstig van Piter Jelles-leerlingen en maken kans op de Top Talent Award. Wat een prestatie! Zij dingen mee voor roem en prijzen op de finale-avond op 25 april in het Leeuwarder Courant-gebouw in Leeuwarden. Hieronder vind je een interview met de genomineerden Dörte, Nicole & Kim met hun werkstuk ‘inburgering’ en ‘duurzaam leven’.

Maar liefst 65 profielwerkstukken (havo en vwo) en sectorwerkstukken (vmbo) werden dit jaar ingestuurd. Ieder van hen (waaronder ook nog 5 andere werkstukken gemaakt door Piter Jelles-leerlingen) kunnen de publieksprijs winnen. Stemmen kan van 11 april t/m 23 april via www.lc.nl/toptalent

 

 

Contact