8 september 2022

Vacatures ISK Leeuwarden – Help mee aan het verzorgen van onderwijs aan jonge vluchtelingen

Op dit moment vragen veel jongeren, die als vluchteling naar Nederland zijn gekomen toegang tot onze school. Jongeren uit Syrië, Oekraïne, Jemen bijvoorbeeld worden in en rond Leeuwarden gehuisvest en hebben dringend behoefte aan goed onderwijs.

De ISK van OSG Piter Jelles (onderdeel van Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Fryslân-Noord) verzorgt het onderwijs voor deze jongeren van 12-18 jaar.

We hebben behoefte aan betrokken medewerkers met hart voor het onderwijs, die een wezenlijk verschil willen maken in het dagelijks leven van jongeren die nog maar kort in Nederland verblijven. Door het aanbieden van een aansprekend onderwijsprogramma op de ISK leer je deze jongeren de beginselen van de Nederlandse taal, maar help je bovendien mee aan het vergroten van hun leefwereld, hun kwaliteit van leven en hun gevoel van eigenwaarde en zelfredzaamheid. Wil jij hieraan je bijdrage leveren? Solliciteer of breng deze vacatures onder de aandacht van je netwerk. Samen maken we het verschil voor deze jongeren!

Wij zoeken

Zeven tot tien docenten met een tweedegraads – of pabo-onderwijsbevoegdheid (of studerend hiervoor) voor de volgende vakken:

Wij bieden

Aanvullende informatie

Er wordt lesgegeven aan kleine groepen van ongeveer 16 leerlingen. De lestijden voor de leerlingen zijn van 8.25 uur – 14.15 uur. Het onderwijs voor deze jongeren start op vrijdag 30 september aanstaande met een introductieprogramma. Het is daarom van belang dat je al op maandag 26 september aanstaande beschikbaar bent. Daardoor kun je nog een week meedraaien op de ISK voor je zelf de lessen gaat geven.

Belangstelling? Kom langs!

Heb je belangstelling en wil je graag meer weten over de ISK van OSG Piter Jelles of over de inhoud van de functies? Kom dan langs op:

Donderdag 15  september a.s. tussen 9.00 uur en 11.00 uur
op de ISK aan de Hempenserweg 33 in Leeuwarden


We laten onze school zien en beantwoorden je vragen. Neem je motivatiebrief en CV mee of mail deze naar isk@pj.nl t.a.v. mevr. Marsha Olyerhoek (teamleider ISK locatie Hempenserweg). De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 19 en dinsdag 20 september op de Hempenserweg 33 in Leeuwarden.

Lukt het niet om langs te komen, maar wil je wel solliciteren? Mail dan uiterlijk 15 september aanstaande je motivatiebrief en CV naar bovenstaand e-mailadres.

Contact