Instromen vanuit De Saad

Sinds afgelopen maandag is officieel bekend dat de voorgenomen samenwerking tussen Christelijke Mavo De Saad in Damwâld en OVO Fryslân-Noord (OSG Piter Jelles en RSG Simon Vestdijk) niet doorgaat. Dit betekent dat De Saad zijn deuren moet sluiten en leerlingen op zoek moeten naar een andere school.

Dalton Dokkum biedt de huidige leerlingen van De Saad de mogelijkheid om bij Dalton Dokkum in te stromen. Hierbij werken wij niet met de deadline van 8 mei: er kan de gehele maand mei nog interesse getoond worden. Hieronder wordt toegelicht wat de vervolgstappen (kunnen) zijn.

Interesse? Laat het ons weten!

Ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen van De Saad kunnen hun interesse in Dalton Dokkum kenbaar maken door een mail te sturen naar de directeur van de school, S. Saakstra (ssaakstra@pj.nl). Via deze wijze kun je:

In het laatste geval verzoeken we ouder(s)/verzorger(s) om in de mail het telefoonnummer te vermelden waarop ze gebeld willen worden.

Telefonisch gesprek

Op basis van deze gegevens neemt de directeur van Dalton Dokkum telefonisch contact op met de ouder(s)/verzorger(s) en de leerling. In een persoonlijk gesprek bespreken we de interesse in onze school, wisselen we informatie uit en beantwoorden we eventuele vragen.

Bezoek aan onze school

In de mail kan aangegeven worden dat je als ouder/verzorger of leerling een afspraak wilt maken om een bezoek te brengen aan onze school. Eén van onze teamleden of de directeur bezoekt samen met de ouder(s)/verzorger(s) en de leerling ons schoolgebouw. Hij/zij verzorgt een rondleiding en geeft voorlichting over ons onderwijs. Uiteraard houden we hierbij de geldende richtlijnen van het RIVM in acht.

Meer informatie over Dalton Dokkum

Wil je eerst meer informatie verzamelen over onze school? Bekijk dan zeker onze website even verder, hier vind je volop informatie over Dalton Dokkum.

Contact