Open Dag en Doedag

Een nieuwe school kiezen is best wel een uitdaging! Welke school en welke manier van onderwijs past het beste bij mij? Wat kan je verwachten van een school? Ben je benieuwd naar onze school? Kom dan langs op de Open Dag en de Doedag!

Open Dag woensdag 10 februari 2021 van 16.00 – 20.00 uur

Tijdens de Open Dag kunnen leerlingen van groep 7 en 8 samen met hun ouders een indruk krijgen van Dalton Dokkum. Leerlingen van Dalton Dokkum kunnen een rondleiding geven en vertellen graag over hun ervaringen.

Doedag vrijdag 5 februari 2021

Tijdens de Doedag kunnen leerlingen van groep 8 sfeer proeven en lessen volgen op Dalton Dokkum. Voor deze Doedag krijgen alle leerlingen van groep 8 in Noordoost-Friesland een uitnodiging via hun basisschool. Opgave voor de Doedag is mogelijk via deze pagina. Leerlingen kunnen deels vakken kiezen die zij graag willen meemaken tijdens de Doedag op Dalton Dokkum. Drama, sport, beeldende vakken, natuurkunde/scheikunde, Engels, Frans, wiskunde, aardrijkskunde en een daltonzone; het is er allemaal!

Lukt het niet om aanwezig te zijn bij een Open Dag of Doedag, maar wil je wel een keer een kijkje komen nemen? Bel dan naar 058 8801 660 voor een bezoek.

Je kunt je hieronder aanmelden voor de Doedag op 5 februari 2021. Je kunt kiezen voor het tijdstip van 08.45 – 11.30 uur of voor het tijdstip van 12.30 – 15.15 uur.

Ontdek wat dalton is!

Fill out my online form.
Contact