Open Dag en Doedag

Een nieuwe school kiezen is best wel een uitdaging! Welke school en welke manier van onderwijs past het beste bij mij? Wat kan je verwachten van een school? Ben je benieuwd naar onze school? Ieder jaar organiseren wij een Open Dag en een Doedag. Kom je ook langs? In verband met de coronamaatregelen zullen we de Open Dag en de Doedag dit jaar online gaan houden. Informatie hierover zullen we binnenkort op deze website publiceren.

 

 

Open Dag

Tijdens de Open Dag kunnen leerlingen van groep 7 en 8 samen met hun ouders een indruk krijgen van Dalton Dokkum. Leerlingen van Dalton Dokkum kunnen een rondleiding geven en vertellen graag over hun ervaringen. 

Doedag

Tijdens de Doedag kunnen leerlingen van groep 8 sfeer proeven en lessen volgen op Dalton Dokkum. Voor deze Doedag krijgen alle leerlingen van groep 8 in Noordoost-Friesland een uitnodiging via hun basisschool. Opgave voor de Doedag is mogelijk via deze pagina. Leerlingen kunnen deels vakken kiezen die zij graag willen meemaken tijdens de Doedag op Dalton Dokkum. Drama, sport, beeldende vakken, natuurkunde/scheikunde, Engels, Frans, wiskunde, aardrijkskunde en een daltonzone; het is er allemaal!

Ook nu we de Doedag dit jaar online gaan houden kun je je hieronder aanmelden voor de Doedag. Je kunt kiezen voor het tijdstip van 08.45 – 11.30 uur of voor het tijdstip van 12.30 – 15.15 uur. Dit kan nog aangepast worden omdat we nog werken aan het online vormgeven van de Doedag. Informatie wordt binnenkort op deze website gepubliceerd. Na aanmelding voor de doedag zult u deze informatie ook per e-mail ontvangen. 

Ontdek wat dalton is!

Fill out my online form.
Contact