Webmail

Ook De Foorakker werkt met Office 365!

De overstap naar Office 365 is voornamelijk bedoeld om het mogelijk te maken dat op een iPad Word- en Excel bestanden kunnen worden aangemaakt. Dat kon tot voor kort niet. Daarnaast kunnen gebruikers hun bestanden opslaan in hun eigen OneDrive en daarmee bestanden delen. Met deze nieuwe versie van Office kunnen bestanden dus altijd en overal gemaakt en bewerkt worden.

De licentie omvat het recht om ook thuis Office 365 te installeren, bijvoorbeeld op de eigen laptop. Er hoeft dus ook geen extra software meer voor thuis gekocht te worden zoals dat tot nu toe wel het geval was.

Inloggen op Office 365 is gemakkelijk…….

  1. Ga naar https://login.microsoftonline.com/
  2. Voer de persoonlijke pj-emailadres in en vink “Aangemeld blijven” aan. Direct na invoer word je doorgeleid naar een nieuwe inlogpagina.
  3. Voer op deze pagina de pj-emailadres opnieuw in, nu wel met het wachtwoord.
  4. Je komt op de Office365 pagina. Hier kunnen e-mails worden gelezen en documenten worden bewerkt. Daarnaast is er de mogelijkheid om vanaf deze pagina Office op jouw (lokale) computer of tablet te installeren. Let op: Je mag op maximaal 5 verschillende apparaten Office installeren.

_MG_3221HR sfeer de Foorakker

Contact