Tips voor je vakantie

#1 Geniet van een zelfgemaakt zomerdrankje

 Juist ja, maak bijvoorbeeld zelf je groene ice tea! Regel je favoriete groene thee, kook een halve liter water en laat het theezakje 10 minuten in het water trekken. Roer vervolgens het sap van een halve citroen door de thee en 1 a 2 eetlepels rietsuiker. Nadat je het hebt laten afkoelen in de koelkast schenk je het in een met ijsblokjes gevuld glas. Vergeet het rietje niet! Proost.

#2 Ontdek de geschiedenis van Friesland

Nee, niet met een suf boekje of een kaart, maar met Pokémon GO! Naast het vangen van de Pokémons kun je, zoals je waarschijnlijk al weet, items verzamelen bij de Pokémonstops. Deze stops zijn (vaak) monumenten, muurschilderingen en historische gebouwen. Ook sommige gebouwen van Piter Jelles! Onthoud wel: kijk goed uit, doe voorzichtig, maar geniet vooral van al het moois wat je tegenkomt.

#3 Plan een dagje Netflix

Ga met je vrienden/vriendinnen de hele dag films en series kijken. Of alleen. Omdat het kan!

#4 Organiseer een mega waterballonnen gevecht!

Inspiratie nodig? Bekijk het filmpje!

#5 Organiseer een smoothieproeverij

Leg wat geld bij elkaar, ga naar de markt en koop bergen vers fruit. Ga met je familie en/of vrienden verschillende combinaties maken en drink het lekker op in de tuin!

#6 Neem eens een koude douche

Wow. Wat? Een koude douche? Brr. Het klinkt niet fijn, maar het is wel degelijk goed voor je! Het is bijvoorbeeld goed voor je haar en je slaapt er veel beter door.

 

 

#7 Bekijk de zonsondergang

 Romantisch met je vriend of vriendin! Of natuurlijk met je vrienden/familie:) Maak een heerlijke strandwandeling, trek die schoenen uit en plof neer in het zand. Kijk.. Geniet..

#8 Bezoek eens iemand die je al een tijd niet hebt gezien

Dit kan een oud-schoolvriendje/vriendinnetje zijn of die lieve (oude) buurvrouw. Vinden ze vast leuk!

#9 Ga picknicken!

Verzamel je vrienden en maak samen lekkere kleine hapjes en regel drinken. Pak vervolgens een groot kleed uit de kast en ga naar dat leuke park, mooi strand of weiland.

#10 Begin een nieuwe hobby

Start een moestuintje, ga eens haken, knap oude kastjes op (en verkoop ze!), leer via YouTube hoe je een mondharmonica moet bespelen etc. Er is nog zoveel te ontdekken!

Contact