2 december 2011

SinterPietenfeest @!K

Na het zingen van een aantal traditionele Sintliederen, stormden om 13:02 uur twee echte Zwarte Pieten de Expo van !mpulse Kollum binnen. Ze vertelden vrij beeldend dat de Sint helaas wat ongelukkig was gestruikeld met Amerigo en daarom niet van de partij kon zijn. Gelukkig waren de Pieten zo attent het grote boek van Sinterklaas onder de arm te nemen en naar !mpulse Kollum af te reizen.

Het boek van Sinterklaas stond rijkelijk gevuld met allerlei hilarische, mooie, kritische en verbazingwekkende !mpulse Kollum-momenten die de Sint gedurende het afgelopen jaar ter ore waren gekomen.

Wat volgde, zal de !K-geschiedenis ingaan als een fantastisch georganiseerd Sinterklaasfestijn. Hulde aan de activiteitencommunity.

Een hele kleine impressie:
Tineke en Bea mochten een liedje zingen op het podium. Abel ontsnapte aan een enkele reis naar Spanje – uiteraard in de zak van de Sint – omdat hij beloofde voortaan iets minder aandacht aan de meisjes te besteden. Lars bezwoer de Pieten dat hij keihard werkt om voortaan áltijd lekker groen te doen, fijn Lars! Esmee kreeg ter overstaan van 145 !K-ers een dik vet compliment voor degene die ze is. Leroy zijn passie voor bomen werd breed uitgemeten en ook hij mocht de zaal toezingen. Ana kreeg de gelegenheid uit te leggen hoe goed ze – ondanks wat ticketstress – de Berlijnreis in de structuur had. Emma sprak op het podium uit dat ze "gewoon heel slim is" en daarom een 9 heeft gehaald op die moeilijke wiskundetoets. Wietze kreeg een meisjesreprimande – en terecht! –  en uiteindelijk kreeg Niels aan het einde van de gezamelijke bijeenkomst een enorm groot compliment voor de organisatie van het hele festijn.

Na deze gezamelijke SinterPietenpret werd het SinterPietenfeest voortgezet in de kring alwaar surprises en gedichten tot grote hilariteit leidden.

Wat een pret! Wat een ontzettende leuke middag @!K.

Namens team en leerlingen: dank u wel ActiviteitencommunitySinterklaas, top geregeld!

Contact