Doemiddagen

Op 6 en 15 november 2018 stonden de deuren van onze tijdelijke huisvesting wagenwijd open voor de leerlingen van groep 8 van de basisscholen. In totaal meldden zich voor de Doemiddagen  ruim 120 leerlingen aan. Zó, dat was twee keer een volle bak! Wat fijn dat er zoveel belangstelling is voor onze school!

En wat was het tof! Groep-8 leerlingen maakten op een leuke en actieve manier kennis met het leren en werken op !mpulse Kollum. En wat ging iedereen super enthousiast aan de slag tijdens de verschillende workshops! Bij Kunst & Cultuur ontstonden meest de mooie fantasiedieren in flinke knalkleuren. Tijdens de workshop Science lukte het de groep 8-ers  brandende theezakjes door de lucht te laten vliegen, in de les Nederlands creëerden leerlingen – met behulp van krantenkoppen – prachtige poëzie, bij M&M werden flink wat bergen verzet en de leerlingen van groep 8 leerden bij wiskunde de geheimen van kubussen, cilinders en piramides kennen.

We kijken terug op twee zeer geslaagde middagen! Wat ontzettend leuk dat jullie er allemaal waren!

Heb jij onze voorlichtingen gemist en wil je toch kennismaken met !mpulse Kollum? Geen probleem! Hoe dat kan, lees je hier.

 

Contact