Instromen vanuit De Saad

!mpulse Kollum leerlingen in kantine

Sinds afgelopen maandag is officieel bekend dat de voorgenomen samenwerking tussen Christelijke Mavo De Saad in Damwâld en OVO Fryslân-Noord (OSG Piter Jelles en RSG Simon Vestdijk) niet doorgaat. Dit betekent dat De Saad zijn deuren moet sluiten en leerlingen op zoek moeten naar een andere school.

!mpulse Kollum biedt de huidige leerlingen van De Saad de mogelijkheid om bij !mpulse Kollum in te stromen. Hierbij werken wij niet met de deadline van 8 mei: er kan de gehele maand mei nog interesse getoond worden. Hieronder wordt toegelicht wat de vervolgstappen (kunnen) zijn.

Interesse? Laat het ons weten!

Ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen van De Saad kunnen hun interesse in !mpulse Kollum kenbaar maken door het interesseformulier in te vullen en te verzenden via de website van onze school.

Telefonisch gesprek

Op basis van deze gegevens neemt één van de coördinatoren of de directeur van !mpulse Kollum telefonisch contact op met de ouder(s)/verzorger(s) en de leerling. In een persoonlijk gesprek bespreken we de interesse in onze school, wisselen we informatie uit en beantwoorden we eventuele vragen.

Bezoek aan onze school

Tijdens het telefoongesprek kunnen we een afspraak maken voor een bezoek aan onze school en de Campus Kollum. Eén van onze teamleden bezoekt samen met de ouder(s)/verzorger(s) en de leerling ons schoolgebouw. Hij/zij verzorgt een rondleiding en geeft voorlichting over ons onderwijs. Uiteraard houden we hierbij de geldende richtlijnen van het RIVM in acht.

Meer informatie over !mpulse Kollum

Wil je eerst meer informatie verzamelen over onze school? Bekijk dan zeker onze website even verder, hier vind je volop informatie over !mpulse Kollum. Daarnaast geeft ons Instagram account een goed beeld van de dagelijkse onderwijspraktijk op !mpulse Kollum.

 

Contact