Aanmelden leerjaar 1

Zit je in groep 8 en wil je je aanmelden voor leerjaar 1?

Dat kan! Vraag op je basisschool naar het aanmeldingsformulier van Piter Jelles of download het op deze pagina. Hebben ze bij jou op school geen aanmeldingsformulier? Neem dan telefonisch via 0511-451216 of via de mail impulsekollum@pj.nl contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je een  aanmeldingsformulier krijgt toegestuurd.

Zit je al op een school voor voortgezet onderwijs en overweeg je een overstap naar !mpulse Kollum? Klik hier voor meer informatie.

!

Op dit moment is het niet meer mogelijk om leerlingen direct aan te melden voor de huidige leerjaar 1. Klik hier voor meer informatie. Zit je nu in groep 8 en wil je je aanmelden voor de nieuwe leerjaar 1, dan is dit uiteraard wel mogelijk.

39-IMG_9547

Aanmelding, toelating & plaatsing

Op !mpulse Kollum volgen we het protocol  Aanmelding, toelating en plaatsing´ zoals dat binnen Piter Jelles is afgesproken. Meer informatie hierover is terug te vinden op de website: www.frieseplaatsingswijzer.nl.

Kom maar binnen!

Het is bij ons mogelijk om, naast de Doemiddag, Open Dag en Masterclasses, een dag of een dagdeel mee te lopen en op die manier een indruk te krijgen van !mpulse Kollum in bedrijf. Beleven hoe het er op !mpulse Kollum aan toegaat? Meld je dan telefonisch aan op nummer 0511-451216 of via impulsekollum@pj.nl.

Voor leerkrachten van groep 8 bieden wij de mogelijkheid om met de hele klas een ochtend of een middag op !mpulse Kollum op bezoek te komen. We hebben voor groep 8 een representatief programma ontwikkeld zodat de leerlingen al doende een indruk kunnen krijgen van onze school. Mail of bel ons dan via de bovenstaande contactgegevens.

IMG_3058

Vragen over de website?