Voorlichting

Impulse Kollum organiseerde op 21 november 2017 van 19.00 tot 21.00 uur een voorlichting voor ouders/verzorgers/leerlingen van groep (7 en) 8. Ook gaan we langs op diverse basisscholen in de regio. Wil je weten of we ook op jouw school langskomen? Vraag even aan je juf of meester, of stuur ons e-mail op impulsekollum@pj.nl.

De voorlichtingsavond op 21 november begint om 19.00 uur in ons gebouw aan de Gerrit Bleekerstraat 3 in Kollum.

Interactief

Na ontvangst gaan de leerlingen van groep 8 met enkele teamleden mee naar een aparte ruimte waar ze op een interactieve manier met het onderwijs op !mpulse Kollum kennismaken. De ouders/verzorgers blijven beneden waar ook zij uitleg krijgen over hoe er op !mpulse Kollum onderwijs wordt gegeven en waarom dat zo wordt gedaan. Een boeiende, leerzame en vooral interactieve avond waarbij er volop de gelegenheid is voor het stellen van vragen.

Wil je nu alvast meer informatie over onze school?

Op deze website vind je een schat aan informatie. Bekijk ook eens de tijdlijn onderaan onze home-pagina, dan krijg je een goede indruk wat er allemaal bij ons gebeurt.

Onze open dag is op 1 februari 2018. Klik hier voor meer informatie.

Heb je vragen of wil je een keer langskomen? Neem contact met ons op via impulsekollum@pj.nl of bel naar 0511 451216 en vraag naar Bea Kroeze.

IMG_3430

Vragen over de website?