Beleefmiddag, voorlichting en open dag

Update coronavirus

In verband met de oplopende coronabesmettingen en de gevolgen daarvan, gaan onze voorlichtingen -van 15 tot en met 26 november a.s.- niet door. Dit geldt ook voor andere beleefdagen en doe-middagen in die periode. Meer informatie vind je op deze pagina: Coronavirus.

Voorlichtingsavond

Voor ouder(s)/verzorger(s) is er een speciale voorlichtingsavond om kennis te maken met Montessori High School. Tijdens de voorlichting wordt er informatie gegeven over het onderwijs op Montessori High School. De voorlichtingsavond (online) is op dinsdag 14 december van 18:00 – 19:00. Aanmelden kan via het aanmeldformulier: Aanmelden voorlichting.

Open dag

Op de open dag mag je samen langskomen om de sfeer binnen de school te komen proeven. Docenten en leerlingen staan die avond voor je klaar om de school te laten zien en al je vragen te beantwoorden. De open dag is op woensdag 2 februari 2022, van 16:00 – 20:00.

Last Minute 2022

Mocht je toch nog vragen hebben dan is er nog een extra moment om langs te komen. De last minute op donderdag 3 maart 2022, van 15.30 – 17.30 uur.

Nieuwsgierig?

Kan je bijna niet wachten en ben je nieuwsgierig?? Bekijk dan alvast de voorlichtingsvideo van vorig schooljaar (en meer informatie) op ontmoetpj.nl.

 
 
 
 
Contact