Beleefmiddag, voorlichting en open dag

Beleef Montessori High School!

Wanneer je in groep 8 zit mag je een middag langs komen om alvast te beleven hoe het is om bij ons op school te zitten. De Beleefmiddag is een leuke manier om de school al vroeg in het schooljaar te leren kennen. Dit schooljaar is de beleefmiddag op dinsdag 2 november van 14:00 – 16:00 uur. Je meldt je aan via de volgende link: Beleefmiddag.

Voorlichtingsavond

Voor ouder(s)/verzorger(s) is er een speciale voorlichtingsavond om kennis te maken met Montessori High School. Tijdens de voorlichting wordt er informatie gegeven over het onderwijs op Montessori High School. De voorlichtingsavond is op donderdag 18 november van 19:00 – 20:00

Open dag

Op de open dag mag je samen langskomen om de sfeer binnen de school te komen proeven. Docenten en leerlingen staan die avond voor je klaar om de school te laten zien en al je vragen te beantwoorden. De open dag is op woensdag 2 februari 2022, van 16:00 – 20:00.

Last Minute 2022

Mocht je toch nog vragen hebben dan is er nog een extra moment om langs te komen. De last minute op donderdag 3 maart 2022, van 15.30 – 17.30 uur.

Nieuwsgierig?

Kan je bijna niet wachten en ben je nieuwsgierig?? Bekijk dan alvast de voorlichtingsvideo van vorig schooljaar (en meer informatie) op ontmoetpj.nl.

 
 
 
 
Contact