Het literair diner

Save the date: maandagavond 5 november tussen 17.30 uur – 20.30 uur

Het gonst in alle scholen van Piter Jelles. Klasgenoten en collega’s hebben het over niets anders dan schrijven en dichten, korte verhalen en columns. Prachtige, flitsende posters sieren menig klaslokaal. Kranten worden bestudeerd op het gebied van columns schrijven, dichtbundels worden verslonden en pennen worden leeg geschreven aan korte verhalen.

Op 12 oktober sluit de wedstrijd Piter Jelles Schrijft waarin leerlingen en medewerkers uitgedaagd worden hun literaire talent in te zetten om een gedicht, kort verhaal of column te schrijven met als thema: Verbinding. Tijdens de Masterclasses van Piter Jelles Schrijft, onder leiding van gerenommeerde schrijvers en dichters, werd al het aangeboorde schrijverstalent al flink zichtbaar. Door mee te doen met de wedstrijd kunnen er mooie prijzen worden gewonnen. Op 5 november gaan een aantal bekende auteurs deze prijzen uitreiken tijdens het literair diner

Literair diner: maandag 5 november tussen 17.30 en 20.30 uur

Waar: Montessori High School, Douwe Kalmaleane 2 te Leeuwarden

Tijd: tussen 17.30 en 20.30 uur

Voor wie: deelnemers aan Piter Jelles Schrijft (gratis) en andere belangstellenden (10 euro).

Reserveren: Uiteraard reserveren we voor de deelnemers aan Piter Jelles Schrijft een plekje. Doe jij mee aan Piter Jelles Schrijft, dan ontvang je na de sluitingsdatum van de wedstrijd een uitnodiging. Doe je niet mee aan de wedstrijd en wil je graag aanwezig zijn tijdens het literaire diner, schrijf je dan hieronder in. We vragen een bijdrage van 10 euro. Na inschrijving ontvang je een uitnodiging voor het literaire diner en een link om het gevraagde bedrag te voldoen.

Het literair diner is een uniek driegangendiner waar tussen de gangen door van alles te beleven valt. Er worden ins en outs gegeven rondom etiquette, interviews met bekende auteurs en gasten gehouden en nog veel meer literair vermaak. En natuurlijk worden de grootste literaire talenten van alle Piter Jelles scholen op deze avond volop in het zonnetje gezet.

In de jury zitten de volgende bekende auteurs: Anita Terpstra, Anne Joke Smids, Caja Cazemier, Marco Kunst, Sannemaj Betten (dichter), Jeptha de Visser (dichter). Deze auteurs zullen de prijzen uitreiken voor het beste korte verhaal, gedicht en de column.

Ja, ik meld mij aan voor het literaire diner op 5 november  tussen 17.00 uur en 20.30 uur op Piter Jelles locatie Montessori High School,  Douwe Kalmaleane 2 in Leeuwarden.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

 

Vragen over de website?