Voorlichting

Wil je een voorlichting bijwonen en kennismaken met YnSicht? Dat kan!

We bieden door het jaar heen meerdere voorlichtingsmomenten. Als je samen met je ouders gewoon een keer wil langskomen voor een rondleiding kan dat ook. Neem gerust contact met ons op.

Voorlichtingsavond

De voorlichtingsavond is gepland op donderdag 8 november 2018. De avond start om 19.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Deze avond is gericht op ouder(s)/verzorger(s) van groep 8-leerlingen.  Opgave is niet nodig.

Open dagen

De open dagen zijn inloopdagen, ook hier is iedereen weer welkom. Je mag zelfs je opa, oma, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Tijdens de Open Dag staan alle deuren voor je open! Kom langs en maak op een leuke en actieve manier kennis met YnSicht. Ga onder begeleiding of zelf door ons schoolgebouw en ervaar wat er op YnSicht allemaal te doen is.

Onze open dag is op zaterdag 2 februari van 10:00 tot 14:00 uur.

Als je samen met je ouders gewoon een keer wil langskomen voor een rondleiding kan dat ook.

Beleefmiddag

Tijdens de Beleefmiddag maak je op een actieve manier kennis met YnSicht. De Beleefmiddag is voor leerlingen uit groep 8. Op deze middag kun je kennismaken met de school, de vakken en de docenten. Voor de ouders is er tijdens de beleefdag op YnSicht het speciale oudercafé. Meer informatie over de Beleefmiddag vind je hier.

Contact