Extra activiteiten

Naar school gaan, is bij ons meer dan leren alleen. Daarom bieden we heel veel extra activiteiten, die jouw middelbare schooltijd extra leuk en uitdagend maken. Voor ieder talent hebben wij een plek!

In de onderbouw kan je meedoen aan de Jonge Jury, Kangoeroe-wedstrijden en talentavonden. In de bovenbouw kan je meedoen met de Young Solar Challenge, Inkt Aap en Cambridge Engels. Voor Cambridge Engels kan je ook een certificaat behalen. Daarnaast kan je meedoen aan internationale projecten. En je kan mee op een stedenreis of je talent laten zien op de jaarlijkse talentenavondwedstrijd.

 

Galabal

Uiteraard houden we ook van feesten, zoals het galabal. Bijzonder is dat het georganiseerd wordt op school voor álle leerlingen. Een mooi voorbeeld van de unieke en warme sfeer op onze school.

Paarse Vrijdag

Iedereen mag er zijn. Daarom doen we elk jaar op de tweede vrijdag van december mee aan Paarse Vrijdag. Door paarse kleren aan te trekken, laten we onze aandacht en steun zien voor gender en seksuele diversiteit. Een onderwerp waaraan we op school veel aandacht besteden.

Meedoen

Jouw aandeel in de school telt, want jouw inbreng maakt de school bijzonder en bruisend. Als leerling kun je meedoen aan de leerlingenraad, schoolkrant, sportcompetities en het organiseren van schoolfeesten.

Contact