Haal het beste uit jezelf

Door jezelf uit te dagen, haal je het beste uit jezelf. Wat zijn jouw talenten? Waar ben jij nieuwsgierig naar? Op het Leeuwarder Lyceum krijg je volop kansen om jezelf en de wereld te leren kennen. Samen bereiden we je goed voor op je toekomst.

 

Veel te ontdekken

Je kunt bij ons havo en vwo doen. Jezelf uitdagen, doe je niet alleen in de klas maar ook daarbuiten. Op de leerpleinen waar je aan je huiswerk of een opdracht kan werken. Met het vak Onderzoek & Ontwerpen in ons eigen Technasium. Op ons grote sportveld of ons kunstatelier, en met verrassende excursies en gastlessen vanuit de praktijk. Je leert anders kijken en denken.

 

Aandacht voor jou

We zien wie je bent en wat je aankan. Door veel aandacht voor jou en je mogelijkheden, helpen we je op weg naar steeds meer eigen verantwoordelijkheid. En als je daarbij onderweg eens struikelt, is dat natuurlijk geen probleem. Wij helpen je weer overeind. Want als je je op school lekker voelt, gaat alles beter.

 

Extra uitdaging nodig?

Je kan meedoen aan debattrainingen, exposities, sportcompetities, voorstellingen en vele andere activiteiten. Het Leeuwarder Lyceum is ook een Olympiadeschool. Dit betekent dat je kan meedoen aan vakwedstrijden. En we hebben een groep topsporters op school met een aangepast programma. Je kan je talenten dus op vele manieren ontwikkelen.

Contact