Ontmoet het Leeuwarder Lyceum

Beleefmiddag

De Beleefdag is voor leerlingen van Groep 8 om even kennis te maken met de school en vooral om te beleven en te doen. De beleefdagen van het Leeuwarder Lyceum is helaas al geweest, u wordt van harte uitgenodigd deel te nemen in schooljaar 2024-2025.

Voorlichting

Als ouder/verzorger van een groep 8 leerling ben je welkom bij onze voorlichtingen. Uiteraard zijn groep 8 leerlingen zelf ook welkom. De voorlichting van het Leeuwarder Lyceum is helaas al geweest, u wordt van harte uitgenodigd deel te nemen in schooljaar 2024-2025.

Open dag

De open dag van het Leeuwarder Lyceum is helaas al geweest, u wordt van harte uitgenodigd deel te nemen in schooljaar 2024-2025.

Last minute walk-in

De andere ontmoet data gemist of nog een laatste kijkje nemen op het Leeuwarder Lyceum? Helaas is onze Last minute walk-in al geweest. We nodigen u van harte uit in het schooljaar 2024-2025

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig naar het Leeuwarder Lyceum? Bekijk dan onze virtuele rondleiding! Meer informatie is terug te vinden op de website Ontmoet PJ.

Vragen?

 Heb je een vraag over de school of ons onderwijs? Wil je een bezoek brengen aan onze school?  Neem dan contact op met Tineke Boomsma of Steven van der Leck
Contact