Aanmelden

Aanmelden voor de eerste klas
Als je meteen na de basisschool kiest voor de Montessori High School kom je bij ons in de brugklas. Als je een mavo of een mavo/havo advies krijgt kom je bij ons in de mavo/havo klas. Met een havo of een havo/VWO advies kun je instromen in de havo klas. Na twee jaar kun je vanuit de mavo/havo klas doorstromen naar de mavo of de havo. Vanuit de havo klas stroom je door naar de havo, of ga je naar VWO op !mpulse of het Leeuwarder Lyceum.

Je staat dan meteen voor een keuze: volg je de tweetalige stroom? Meld je je aan voor de tweetalige stroom? Dan word je uitgenodigd voor een intakegesprek bij één van onze tweetalige docenten. Dit intakegesprek richt zich vooral op je motivatie.

Superleuk dat je kiest voor Montessori High School! Aanmelden voor schooljaar 2024-2025 kan vanaf 18 maart 2024 via deze link: Aanmeldformulier OVO FN

Instromen in schooljaar 2023-2024 is beperkt mogelijk. Je kunt contact opnemen met Carolien Tuinman, coördinator onderbouw via ctuinman@pj.nl


Instroom vanaf klas 2
Als je vanaf een andere middelbare school komt, ben je welkom op de Montessori High School. Wil je volgend schooljaar op de Montessori High school je lessen volgen? Je kunt je aanmelden via deze link: Aanmeldformulier OVO FN . De coördinator van het leerjaar waar je je voor aan wilt melden zal dan contact met je opnemen voor een intakegesprek. Voor vragen kun je ook bij hen terecht. Je vindt de e-mailadressen hieronder.

Instromen in schooljaar 2023-2024 is beperkt mogelijk. Je kunt contact opnemen de coördinator van het leerjaar waarin je wilt instromen.

mavo-2, havo-2 en havo-3: Carolien Tuinman (coördinator onderbouw): ctuinman@pj.nl
mavo-3 en mavo-4: Cynthia van den Broeke (coördinator mavo): cvdbroeke@pj.nl
havo-4 en havo-5: Harmien Kazimier (coördinator havo): hkazimier@pj.nl

Contact