Ontmoet het Stedelijk Gymnasium

Het Stedelijk Gymnasium nodigt jullie uit om de school te komen bekijken en sfeer te komen proeven. We organiseren daarvoor een aantal activiteiten:

Beleefmiddagen

Op deze middagen kun je lessen volgen in diverse vakken zoals Latijn en wiskunde. Je krijgt alvast een idee van het gebouw, de docenten, de andere leerlingen en je krijgt een korte voorlichting van de rector over de school. De beleefmiddagen waren op maandagmiddag 7 november en dinsdagmiddag 8 november 2022. Mocht je de Beleefmiddagen hebben gemist, kom dan op onderstaande momenten. Mocht je eerder al vragen willen stellen, stuur dan een mail naar gymnasium@pj.nl.

Voorlichtingsavond

15 november jl was de voorlichtingsavond. Hebt u deze gemist, dan bent u van harte welkom op onze Open Dag. Mocht u eerder informatie nodig hebben, laat het dan weten via gymnasium@pj.nl.

Open Dag

Op deze dag presenteert de school zich in alle facetten. Alle vakken laten zien wat je kunt verwachten de komende jaren. Leerlingen laten de school zien en vertellen over de school. Er is alle gelegenheid tot het stellen van vragen, meedoen met activiteiten en meer. De Open Dag is op woensdag 1 februari 2023 en is van 16.00 tot 20.00 uur.

Parkeren

Rond de school mag u niet parkeren. Let hier op! Wij raden aan te parkeren in de parkeergarage Hoeksterend of in de parkeergarage bij de Oldehove.

Online is al heel wat te bekijken

Dit schooljaar organiseren we een fysieke voorlichtingsavond voor de ouders op 15 november. Vorig schooljaar moesten we dit online doen. Hieronder kun je deze voorlichting bekijken. Het geeft alvast een goed beeld van de school.

Open Dag / Digitale rondleiding

Gelukkig mogen we dit schooljaar ouders en leerlingen op school ontvangen! Helaas mochten we vorig jaar alleen de leerlingen ontvangen. Daarom hebben we een digitale rondleiding van onze school gemaakt!
Contact