Beleefmiddag, Voorlichting, Open Dag

 

DOORD8

Een aantal middagen organiseren we voor de leerlingen van groep 8 Doord8. Hier maken de leerlingen kennis met onze school en ons onderwijs. Zodra de data voor het nieuwe jaar bekend zijn, laten we dat hier weten. Opgave kan via de groepsleerkracht van de basisschool. Het is niet erg als je een keer gemist hebt. 

Last Minute Walk In

Heb je een ander advies gekregen dan je eerst dacht en wil je nog even langskomen? Kom dan naar onze Last Minute Walk In. Zodra de datum voor het nieuwe schooljaar bekend is, laten we dat hier weten.

Beleefmiddag

Op onze Beleefmiddag kunnen leerlingen van groep 8 de sfeer proeven, lessen volgen en onze school voor een deel in bedrijf zien. We willen met de Beleefmiddag dicht in de buurt komen bij de werkelijkheid van een dagelijkse schoolmiddag, zodat er een echt en juist beeld ontstaat.

Voorlichtingsavond

Op de Voorlichtingsavond krijg je informatie over alle belangrijke zaken van het Stedelijk Gymnasium. Deze voorlichting is gericht op de ouder(s)/verzorger(s). Voor leerlingen van groep 8 organiseren we dit jaar een Beleefmiddag. Opgave voor de voorlichting is niet nodig.

Open Dag

Om een indruk te krijgen van het gymnasiale onderwijs, de mensen, ons gebouw en de sfeer wordt er ieder jaar een Open Dag georganiseerd. Zodra de datum voor het nieuwe schooljaar bekend is, laten we dat hier weten.

 

Contact