Ontmoet het Stedelijk Gymnasium

Het Stedelijk Gymnasium nodigt jullie uit om de school te komen bekijken en sfeer te komen proeven. We organiseren daarvoor een aantal activiteiten.

Beleefdag

De Beleefdag is voor leerlingen van Groep 8 om even kennis te maken met de school en vooral om te beleven en te doen. Op deze middagen kun je lessen volgen in diverse vakken zoals Latijn en wiskunde. Je krijgt alvast een idee van het gebouw, de docenten, de andere leerlingen en je krijgt een korte voorlichting van de rector over de school. De Beleefdag van het Stedelijk Gymnasium was op donderdag 2 november 2023. We hebben veel groep 8 leerlingen mogen ontvangen, bedankt voor de leuke middag!

Voorlichting

De voorlichtingsavond van het Stedelijk Gymnasium was op dinsdag 14 november 2023 van 19.00-21.30 uur. Het was een geslaagde avond met een grote opkomst. Mocht u deze gemist hebben, maar nog wel vragen heeft, mail dat gymnasium@pj.nl, dan wordt er contact met u opgenomen.

Open dag

De open dagen zijn voor iedereen die interesse heeft in de scholen. Op deze dag presenteert de school zich in alle facetten. Alle vakken laten zien wat je kunt verwachten de komende jaren. Leerlingen laten de school zien en vertellen over de school. Er is alle gelegenheid tot het stellen van vragen, meedoen met activiteiten en meer. Ouder(s), verzorger(s), groep 7 of groep 8 leerlingen, we zien jullie graag op dinsdag 5 maart 2024 van 16.00 – 20.00 uur. Opgave is niet nodig.

Parkeren

Rond de school mag u niet parkeren. Let hier op! Wij raden aan te parkeren in de parkeergarage Hoeksterend of in de parkeergarage bij de Oldehove.

Online is al heel wat te bekijken

Dit schooljaar organiseren we een fysieke voorlichtingsavond voor de ouders op 15 november. Vorig schooljaar moesten we dit online doen. Hieronder kun je deze voorlichting bekijken. Het geeft alvast een goed beeld van de school.

Open Dag / Digitale rondleiding

Gelukkig mogen we dit schooljaar ouders en leerlingen op school ontvangen! Helaas mochten we vorig jaar alleen de leerlingen ontvangen. Daarom hebben we een digitale rondleiding van onze school gemaakt!
Contact