Beleefmiddag, Voorlichting, Open Dag, Doord8

 

DOORD8

Een aantal middagen organiseren we voor de leerlingen van groep 8 Doord8. Hier maken de leerlingen kennis met onze school en ons onderwijs. Doord8 organiseren we dit schooljaar op 7, 14, 21 en 28 januari 2021 en op 8, 15 en 22 april 2021. Doord8 start elke keer om 13.40 uur en is om 15.30 uur afgelopen. Opgave kan via de groepsleerkracht van de basisschool. Je schrijft je één keer in voor de hele reeks, dus je hoeft je niet elke keer apart aan te melden, Het is niet erg als je een keer gemist hebt. Later aanschuiven kan ook prima.

Last Minute Walk In

Heb je een ander advies gekregen dan je eerst dacht en wil je nog even langskomen? Kom dan naar onze Last Minute Walk In. Zodra de datum voor het nieuwe schooljaar bekend is, laten we dat hier weten.

Beleefmiddag

Op onze Beleefmiddag kunnen leerlingen van groep 8 de sfeer proeven, lessen volgen en onze school voor een deel in bedrijf zien. We willen met de Beleefmiddag dicht in de buurt komen bij de werkelijkheid van een dagelijkse schoolmiddag, zodat er een echt en juist beeld ontstaat.

Voorlichtingsavond

Dit jaar organiseren we een online voorlichtingsavond met alle scholen van OSG Piter Jelles, met uitzondering van De Brêge en de ISK. Op woensdag 2 december 2020 kunt u vanuit huis de voorlichting volgen en uw vragen stellen via deze link: www.ontmoetpj.nl. 

Om alvast een goed beeld van de scholen te krijgen kun je een kijkje nemen in ons digitale magazine op www.volgpj.nl.   Hier staan video’s en verhalen van de scholen. Leerlingen van groep 8 kunnen in november wél komen beleven en doen tijdens de beleefdagen/doemiddagen op onze scholen.

Om alvast een indruk te geven van onze school, vindt u onderaan deze pagina een leuke film van de school met twee leerlingen in de hoofdrol.

Open Dag

Om een indruk te krijgen van het gymnasiale onderwijs, de mensen, ons gebouw en de sfeer wordt er ieder jaar een Open Dag georganiseerd. Zodra de datum voor het nieuwe schooljaar bekend is, laten we dat hier weten. 

Contact