Informatie zij-instroom

Zij-instromen in schooljaar 2024-2025 op !mpulse, dat kan! Maak vandaag nog een afspraak om kennis te maken. !mpulse heeft examenroutes richting een VMBO-TL, HAVO en VWO diploma.

Misschien ga je verhuizen, misschien wil je op een hoger niveau examen doen of misschien loopt het momenteel niet zo lekker op je huidige school…. Er kunnen verschillende redenen zijn om in een later stadium in te willen stromen op een andere school. Om er achter te komen of !mpulse de school is die jij zoekt kun je een aantal dingen doen ter voorbereiding.

Zodra je enige zekerheid hebt dat je de stap wilt nemen (of wanneer je nog vragen hebt) kun je dit via het online formulier aangeven. Bij een aanmelding word je eerst uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Daar kun je eerst je beeld en verwachting delen en verdere vragen stellen. Als dit van beide kanten positief is dan nemen we vervolgens contact op met je huidige school voor een mogelijke overdracht. Vervolgens word je uitgenodigd voor een intakegesprek. Daar bereid je je op voor (zie het document) en neem je het ingevulde aanmeldingsformulier mee. Tot slot hebben wij dan nog enige tijd nodig om te zien in welke klas, in welk Huis en bij welke coach we je kunnen plaatsen maar daarna ben je geplaatst!

Procedure van aanmelden tot plaatsen

Aanvraagformulier zij-instroom

Contact