Voorlichtingsdagen

DSC_0026 (Medium)Wil je kennismaken met !mpulse? Dat kan!

We bieden door het jaar heen meerdere voorlichtingsmomenten. Als je samen met je ouders gewoon een keer wil langskomen voor een rondleiding kan dat ook.

Stuur voor een rondleiding een mailtje naar Marco: MHoff@pj.nl.

Voor alle voorlichtingen geldt: kom op de fiets als het kan!

Voorlichtingsdagen

Open dagen

De open dagen zijn inloopdagen, ook hier is iedereen weer welkom. Je mag zelfs je opa, oma, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Gezellig!

DSC_0094

Zaterdag 2 februari 2019

Tijd: 10:00-14:00 uur

Maandag 4 februari 2019

Tijd: 16:00-20:00 uur

We hebben een kinderopvang voor de jongere broertjes en zusjes.

Last Minute Walk In

Nog wat laatste vragen voordat jullie de keuze maken? Of nog één keer sfeer komen proeven? Kom gezellig langs!

Dinsdag 5 maart 2019

Tijd: 15:30 – 17:30 uur

Kennismakingsmiddag

Elk jaar organiseren we voor de nieuwe eerstejaars de kennismakingsmiddag. Tijdens deze middag kun je kennismaken met de teamleden, maar vooral ook met je nieuwe schoolgenoten. Deze middag vindt plaats op dinsdag 25 juni 2019, de inloop is vanaf 13:30 uur. We hebben een afwisselend programma samengesteld waarin je op verschillende manieren kennis zult maken met medeleerlingen en de school.

Vanaf 15:30 uur zijn ouders van harte welkom om bij het spectaculaire eindspel te zijn. Neem voor dit spel kleren mee die vies en nat mogen worden. Om 16:00 uur is de dag afgelopen en mag iedereen weer naar huis.

Let op: Gezien het karakter van onze kennismakingsmiddag (kennismaken met elkaar) bieden wij geen reserve-kennismakingsdag aan.

Contact