9 mei 2016

The Sound of Friesland

Ontzettend trots op onze leerlingen! Onderstaande leerlingen doen mee aan The Sound of Friesland. Zij vertegenwoordigen op 10 juni hun school tijdens de battle in Neushoorn . Heel veel succes!

The Sound of Friesland is een muzikale contest tussen verschillende middelbare scholen in Friesland. Het draait om de muzikale act en de bij behorende performance. Tijdens de The Sound of Friesland zal een vakkundige jury de acts gaan beoordelen en daarnaast stemt het publiek mee. De winnaar van de contest zal een professionele demo mogen opnemen met het label D-drive. Er zal ook een publieksprijs worden wegegeven, de prijs hiervoor zal later nog bekend worden gemaakt.

The Sound of Friesland zal plaats gaan vinden op vrijdag 10 juni in de Neushoorn te Leeuwarden. De avond zelf zal naast de muzikale contest tussen de scholen bestaan uit een avond vol entertainment. Na de muzikale contest zal er een afterparty plaats gaan vinden met een bekende DJ.

Edukans zal centraal staan op deze avond, de opbrengst van deze avond zal geheel aan Edukans gedoneerd worden. Laat je muzikale talenten zien en help ook je mede leerlingen in ontwikkelingslanden aan goed onderwijs!

Be There!

Bij vragen neem gerust contact op:

E-mail: soundoffriesland@gmail.com

Website: www.thesoundoffriesland.nl

Contact