Arts eXpression

Arts eXpression is een jaarlijks terugkerend evenement voor Podiumkunst en Beeldende kunst. Bij de Arts eXpression geven we bij OVO Fryslân-Noord (OSG Piter Jelles en Simon Vestdijk) extra aandacht aan de wereld van de kunsten. Het is een manier voor onze leerlingen om zich te uiten in een kunstvorm en te laten zien wat ze naast hun onderwijsinhoudelijke kennis en vaardigheden nog meer in huis hebben.

Afgelopen schooljaar

Afgelopen schooljaar vond de expositie van de beeldende kunst plaats in dbieb, maar kon de finale van de beeldende kunst en de podiumkunst in de Harmonie niet doorgaan vanwege het coronavirus. Daarom hebben we de finalisten nog in het zonnetje gezet door middel van mooie video’s. Het thema was ‘Letteren’.

Dit schooljaar

Dit schooljaar proberen we een coronaproof programma te maken, zodat onze leerlingen nog steeds creativiteit kwijt kunnen en aan de wereld kunnen laten zien. Het thema van Arts eXpression 2021 is Nocturne (de nacht).

Momenteel zijn de exacte data nog niet bekend, voornamelijk vanwege de huidige lockdown. Zodra er meer informatie bekend is, delen we dat op deze pagina.

Foto’s van Arts eXpression 2019, podiumkunst, vind je hieronder:

Contact