Arts eXpression

De Arts eXpression van Piter Jelles is een jaarlijks terugkerend evenement voor Podiumkunst en Beeldende kunst. Bij de Arts eXpression geven we bij Piter Jelles extra aandacht aan de wereld van de kunsten. Het is een manier voor onze leerlingen om zich te uiten in een kunstvorm en te laten zien wat ze naast hun onderwijsinhoudelijke kennis en vaardigheden nog meer in huis hebben.

De zesde editie van de Arts eXpression (podiumkunst) vond plaats op woensdag 21 maart j.l. in de stadsschouwburg De Harmonie. Het was een prachtige avond waar onze leerlingen volop hun talenten op het gebied van de kunsten hebben vertoond.

Een vakjury en een leerlingenjury hebben zich gebogen over de beste act en de beste beeldende kunstwerken van de editie van 2018.

Hein de Graaf (beeldend kunstenaar), Grietine Molenbuur (artistiek leider/choreograaf dans) en Folkert Bangma (lid CvB OSG Piter Jelles) hebben als vakjury de volgende winnaars uitgeroepen:

De leerlingenjury bestaande uit een afgevaardigde leerling per school van Piter Jelles mocht ook een winnaar podiumkunst uitroepen.
Zij kozen voor:

Het Stedelijk Gymnasium eindigde op de tweede plek bij de leerlingenjury.

Vragen over de website?