Arts eXpression

Arts eXpression is een jaarlijks terugkerend evenement voor Podiumkunst en Beeldende kunst. Bij de Arts eXpression geven we bij OVO Fryslân-Noord (OSG Piter Jelles en Simon Vestdijk) extra aandacht aan de wereld van de kunsten. Het is een manier voor onze leerlingen om zich te uiten in een kunstvorm en te laten zien wat ze naast hun onderwijsinhoudelijke kennis en vaardigheden nog meer in huis hebben. Het thema van 2022 is Buitenaards. De voorbereidingen voor Arts eXpression zijn in volle gang. We hopen dit schooljaar weer een complete versie van Arts eXpression, in real life, neer te kunnen zetten: met een expositie en een podiumavond.

2021 Pijl

Het thema van Arts eXpression 2021 was Nocturne (de nacht).

De video’s van de beeldende kunst en podiumkunst van 2021 zijn te bekijken via: Arts eXpression Beeldende kunst on Vimeo.

Meer informatie over de winnaars van 2021 vind je op onze website: Alex Fabian en Rosanna Riemersma trotse winnaars Arts eXpression

2020 Pijl

Afgelopen schooljaar vond de expositie van de beeldende kunst plaats in dbieb, maar kon de finale van de beeldende kunst en de podiumkunst in de Harmonie niet doorgaan vanwege het coronavirus. Daarom hebben we de finalisten nog in het zonnetje gezet door middel van mooie video’s. Het thema was ‘Letteren’.

Contact