Arts eXpression

We zijn live!

Het is zo ver, we zijn live! Je kunt nu alle video’s van de beeldende kunstwerken bekijken en leerlingen en medewerkers kunnen stemmen. Het thema van Arts eXpression 2021 is Nocturne (de nacht). Via jouw school hoor je hoe je kunt stemmen. Misschien werk je met een stemformulier, dan kun je een top 10 maken van de kunstwerken in de onderbouw en in de bovenbouw. Ook kun je nog een bonus-favoriet opgeven. Stemmen kan tot en met 27 juni.

Van welk kunstwerk ben jij onder de indruk? Laat het ons weten op social media!

Bekijk de video’s via: Arts eXpression Beeldende kunst on Vimeo

Over Arts eXpression Pijl

Arts eXpression is een jaarlijks terugkerend evenement voor Podiumkunst en Beeldende kunst. Bij de Arts eXpression geven we bij OVO Fryslân-Noord (OSG Piter Jelles en Simon Vestdijk) extra aandacht aan de wereld van de kunsten. Het is een manier voor onze leerlingen om zich te uiten in een kunstvorm en te laten zien wat ze naast hun onderwijsinhoudelijke kennis en vaardigheden nog meer in huis hebben.

Afgelopen schooljaar Pijl

Afgelopen schooljaar vond de expositie van de beeldende kunst plaats in dbieb, maar kon de finale van de beeldende kunst en de podiumkunst in de Harmonie niet doorgaan vanwege het coronavirus. Daarom hebben we de finalisten nog in het zonnetje gezet door middel van mooie video’s. Het thema was ‘Letteren’.

Contact