Arts eXpression

De Arts eXpression van Piter Jelles is een jaarlijks terugkerend evenement voor Podiumkunst en Beeldende kunst. Bij de Arts eXpression geven we bij Piter Jelles extra aandacht aan de wereld van de kunsten. Het is een manier voor onze leerlingen om zich te uiten in een kunstvorm en te laten zien wat ze naast hun onderwijsinhoudelijke kennis en vaardigheden nog meer in huis hebben.

De opening van de beeldende kunst is op 26 februari 2019 in de Neushoorn. De avond van de podiumkunst is op 20 maart 2019 in de Harmonie. Half 8 start het programma. Kaarten voor de grote finale op 20 maart reserveer je via bovenstaande knop. Neem gerust je opa/oma/broertjes/zusjes mee. Iedereen is welkom! Het thema dit jaar is: De Droom.

Opening tentoonstelling Beeldende kunst: 26 februari

Arts eXpression finaleavond Podiumkunst: 20 maart

Arts eXpression 2018
Op woensdag 21 maart 2018 was de zesde editie van de Arts eXpression (podiumkunst) in stadsschouwburg De Harmonie. Het was een prachtige avond waar onze leerlingen volop hun talenten op het gebied van de kunsten hebben vertoond. Bekijk hier de aftermovie voor een mooie sfeerimpressie:

Een vakjury en een leerlingenjury hebben zich gebogen over de beste act en de beste beeldende kunstwerken van de editie van 2018. Hein de Graaf (beeldend kunstenaar), Grietine Molenbuur (artistiek leider/choreograaf dans) en Folkert Bangma (lid CvB OSG Piter Jelles) hebben als vakjury de volgende winnaars uitgeroepen:

De leerlingenjury bestaande uit een afgevaardigde leerling per school van Piter Jelles mocht ook een winnaar podiumkunst uitroepen. Zij kozen voor:

Het Stedelijk Gymnasium eindigde op de tweede plek bij de leerlingenjury.

Contact