Arts eXpression

Arts eXpression is een jaarlijks terugkerend evenement voor Podiumkunst en Beeldende kunst. Bij de Arts eXpression geven we bij OVO Fryslân-Noord (OSG Piter Jelles en RSG Simon Vestdijk) extra aandacht aan de wereld van de kunsten. Hier kun je jouw talent aan anderen showen door prachtige kunst te laten zien. Het thema van 2022 is Buitenaards.

Door de nasleep van alle coronamaatregelen ziet ook dit jaar Arts eXpression er wat anders uit. Er is dit jaar een expositie van de beeldende werken in dbieb in Leeuwarden, maar er is geen podiumavond in de Harmonie.

De expositie opent op 14 juni, om 15.30 uur, en loopt tot 3 juli. Kom jij ook kijken?

2021 Pijl

Het thema van Arts eXpression 2021 was Nocturne (de nacht).

De video’s van de beeldende kunst en podiumkunst van 2021 zijn te bekijken via: Arts eXpression Beeldende kunst on Vimeo.

Meer informatie over de winnaars van 2021 vind je op onze website: Alex Fabian en Rosanna Riemersma trotse winnaars Arts eXpression

2020 Pijl

In schooljaar 2019 – 2020 vond de expositie van de beeldende kunst plaats in dbieb, maar kon de finale van de beeldende kunst en de podiumkunst in de Harmonie niet doorgaan vanwege het coronavirus. Daarom hebben we de finalisten nog in het zonnetje gezet door middel van mooie video’s. Het thema was ‘Letteren’.

Contact