De scholengemeenschap

Piter Jelles is een openbare scholengemeenschap die een gevarieerd onderwijsaanbod verzorgt voor alle niveaus binnen het voortgezet onderwijs. De scholengemeenschap bestaat uit 10 scholen, die samen voor ongeveer 4200 leerlingen onderwijs verzorgen. De scholen verschillen wat betreft hun onderwijsconcept, sfeer en omvang en zorgen samen voor een breed en samenhangend aanbod van onderwijs. De scholen staan in Leeuwarden, Kollum en Dokkum. Bekijk hier wat leerlingen en medewerkers over Piter Jelles zeggen:

Er werken ongeveer 550 medewerkers bij Piter Jelles, die zich inzetten voor een optimale ontwikkeling van de leerlingen in een veilige en uitdagende omgeving.

Piter Jelles is een organisatie die staat voor kwaliteit, samenwerking en innovatie, in het onderwijs- en het personeelsbeleid. Hierbij gebruikt Piter Jelles ook de kracht van samenwerken met anderen, in de regio en landelijk.

De scholengemeenschap wordt aangestuurd door een College van Bestuur, dat samen met de schooldirecteuren en de directeur bedrijfsvoering de koers en strategie van Piter Jelles uitzet.

Nieuwsgierig geworden naar de scholen? Bekijk dan de schoolwebsites of bekijk ons online magazine!

Contact