Stage bij Piter Jelles

Piter Jelles is altijd op zoek naar talent. Is onderwijs jouw passie? Wil jij met energie en enthousiasme bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen op onze scholen? Dan is een stage bij Piter Jelles iets voor jou.

We hebben bij Piter Jelles unieke onderwijsconcepten. Je kunt stage lopen van praktijkonderwijs tot gymnasium. Er is dus alle ruimte voor jou om gepersonaliseerd je route naar diplomering te volgen.

Je wordt gewaardeerd als collega en door leerlingen als docent (Tessa, LIO)

We bieden jou als aankomende professional vanaf dag één begeleiding door een ervaren coach. Onze coaches dragen hun kennis en ervaring graag aan jou over. Ook staan zij open voor de kennis en vernieuwing die jij meebrengt. Naast de begeleiding in de dagelijkse praktijk door je coach, word je begeleid door de schoolopleiders van Piter Jelles. Zij voeren individuele gesprekken, doen lesbezoeken en organiseren intervisie. Alles is erop gericht om jou zo goed en tijdig mogelijk af te kunnen studeren. Dit is voor jou én voor ons van belang. Want wij zijn altijd op zoek naar aanstormend talent om in de toekomst aan Piter Jelles te kunnen binden.

Aanmelden of meer informatie is op te vragen door te mailen naar schoolopleiders@pj.nl.

Contact