2 juni 2016

De examens (1e tijdvak) zijn voorbij, ook voor Marije Koopmans van de Foorakker. We zijn

De examens (1e tijdvak) zijn voorbij, ook voor Marije Koopmans van de Foorakker. We zijn benieuwd hoe de examens gingen:

Het examen natuurkunde en biologie vond ik best makkelijk. Wel waren er een paar lastige vragen, maar met een beetje logica kom je er wel. Ik denk dat ik op biologie een 6 of hoger heb.

Het examen natuurkunde was best makkelijk, alleen er zitten altijd een paar lastige vragen bij maar met een beetje logica kom je er wel. Ik vind het een leuk vak en ben er ook best goed in. Tijdens de voorbereiding heb ik drie oefenexamens gemaakt, voor biologie twee.
Mijn verwachting van de rest van de examens is wel aardig goed. Ik denk dat ik voor vijf vakken een 6 of 7 heb. Eén vak zal uitkomen op (helaas) een 3.5 en voor een ander vak een 8.5. Mijn verwachting is dat ik slaag, maar het blijft natuurlijk spannend!

Contact