13 april 2017

We slaan de handen ineen met SC Cambuur!

Piter Jelles en SC Cambuur slaan de handen ineen. Vanaf nu wordt er op maat onderwijs geboden aan de jeugdspelers van Sportclub Cambuur, zodat topsport en onderwijs op hoog niveau kan worden gecombineerd. De overeenkomst werd vandaag ondertekend door beide partijen.

Op de website van Cambuur staat het volgende:

‘De samenwerking met OSG Piter Jelles is een volgende stap in de verdere professionalisering van de jeugdopleiding. Hoofd Jeugdopleiding Sipke Hulshoff: “We hebben de afgelopen jaren echt reuzensprongen gemaakt en dit is daar weer een mooi voorbeeld van. Met wat geluk worden al onze vier teams dit jaar kampioen en het is vooral ook mooi om te zien dat steeds meer jonge talenten voor onze opleiding en visie kiezen in plaats van die van collega-clubs uit het Noorden.”

Contact