13 november 2017

Montessori High School voor één dag Franse school

Donderdag 9 november jl. werd op Montessori High School, school van OSG Piter Jelles, de dag van de Franse taal gevierd. Het thema dit jaar was Fêtons la Francophonie. Iedereen doste zich  zo Frans mogelijk uit. Ook werd er zoveel mogelijk Frans gesproken op school. Alle lessen hadden in de ochtend een Frans tintje en er gingen leerlingen van Montessori High School naar de basisschool om gastlessen Frans te geven. In de middagpauze was er een landenmarkt en presenteerden leerlingen Franstalige landen aan de hand van informatie en lokale hapjes. Er was ruimte voor een defilé de mode, parfum presentatie en Franse optredens van leerlingen. Vanaf 13.30 uur waren er vakoverstijgende ateliers (workshops). Deze werden gegeven door ouders en docenten. Een zeer geslaagde dag! Bekijk hier het filmpje van deze bijzondere dag.

Contact