22 maart 2018

Sfeervolle Arts eXpression 2018

Gisteravond was de zesde editie van de Arts eXpression van Piter Jelles in stadsschouwburg De Harmonie. Het was een prachtige avond waar onze leerlingen volop hun talenten op het gebied van de kunsten hebben vertoond. Natuurlijk zijn alle deelnemers winnaars; ze hebben immers op een groot podium gestaan en samen een fantastische show neergezet, maar er werden ook prijzen uitgereikt.

Een vakjury en een leerlingenjury hebben zich gebogen over de beste act en de beste beeldende kunstwerken van de editie van 2018.

Hein de Graaf (beeldend kunstenaar), Grietine Molenbuur (artistiek leider/choreograaf dans) en Folkert Bangma (lid CvB OSG Piter Jelles) hebben als vakjury de volgende winnaars uitgeroepen:

De leerlingenjury bestaande uit een afgevaardigde leerling per school van Piter Jelles mocht ook een winnaar podiumkunst uitroepen.
Zij kozen voor:

Het Stedelijk Gymnasium eindigde op de tweede plek bij de leerlingenjury.

Binnenkort is er op de pagina www.piterjelles.nl/artsexpression de aftermovie te vinden en op de Facebookpagina de foto’s.

We zijn ontzettend trots op alle leerlingen die mee hebben gedaan en blij met alle collega’s die een bijdrage hebben geleverd. Het was weer een fantastische avond!

Contact