14 juni 2018

Uitslag MR verkiezingen Piter Jelles

De MR is verheugd om de definitieve uitslag van de verkiezingen van de ouders en leerlingen van de MR te kunnen meedelen:

Ouders:  Jan Lucas van der ploeg en Paul van Gessel
Leerlingen: Pepijn Lebbink en Ate-harm de Vries

Voor de oudergeleding in de MR waren twee zetels te verdelen. Volgens het medezeggenschapsreglement van Piter Jelles is het zo dat “bij gelijk of minder aantal kandidaten zijn deze kandidaten direct gekozen, wanneer er meer kandidaten dan zetels zijn, worden verkiezingen georganiseerd”. Dit betekent dat er is vastgesteld dat er geen verkiezingen voor de ouders hoeft te worden uitgeschreven. Jan Lucas en Paul zijn derhalve direct gekozen.

Voor de leerlinggeleding in de MR waren twee zetels te verdelen. In totaal hebben negen leerlingen zich kandidaat gesteld. Voor deze leerlingen was een verkiezing georganiseerd op 4 en 5 juni 2018. Met de meeste stemmen zijn Pepijn en Ate-harm gekozen.

Contact