23 oktober 2018

Vignet Gezonde School voor De Brêge

De Brêge heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laat De Brêge zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Afgelopen vrijdag 19 oktober werd het vignet van de Gezonde School officieel onthuld. Dit werd gevierd met lekker en gezond eten, bereid door de leerlingen van de school.

Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo zorgt De Brêge voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én heeft de school aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar leerlingen. Directeur Helga Moll van De Brêge is trots om een Gezonde School te zijn. “Vanaf nu hangt op de gevel van onze school het logo Gezonde School. Zo kan iedereen op het schoolplein zien dat onze school een gezonde school is!”

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Meer informatie hierover is te vinden op www.gezondeschool.nl

Contact