14 februari 2019

Kies nu jouw middelbare school!

De Open Dagen van OSG Piter Jelles zijn achter de rug. Wij hopen dat je er bij was en dat je jouw ideale middelbare school hebt gevonden! Voor 15 maart 2019 moet je je aanmelden voor het voortgezet onderwijs. We hebben nog even de nodige leuke en nuttige informatie op een rijtje gezet.

De Open Dagen van Piter Jelles werden goed bezocht. Heb jij de virtuele rondleiding gevolgd bij het Leeuwarder Lyceum, de hapjes uit andere landen geproefd bij Montessori High School en/of stempels gescoord bij !mpulse Leeuwarden? Kreeg je een gadget uit de 3D-printer bij YnSicht, at je lekker mee bij De Brêge, ging je abseilen bij De Dyk of liet je je door leerlingen rondleiden bij het Stedelijk Gymnasium? Of werd je helemaal blij van je bezoek aan !mpulse Kollum, Campus Middelsee of Dalton Dokkum? De vele leraren en leerlingen die op al onze locaties hebben meegeholpen, vonden het erg leuk om je te mogen ontvangen. Onderaan deze pagina krijg je een kleine impressie van de sfeer op de scholen. Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar jouw reactie. Bezoek ons op ons Facebook en Instagram en laat vooral van je horen! 

Handig: het overzicht van onze scholen 

En dan nu: aanmelden!

Heb jij je definitieve schooladvies op zak en weet je precies welke school het beste bij jou past? Dan kun je je nu aanmelden met het formulier dat je via je basisschool hebt gekregen. Heb je het aanmeldformulier niet (meer) in huis? Geen probleem, je kunt het op onze website downloaden: https://www.piterjelles.nl/groep-8/aanmelding/

Last Minute-advies nodig?

Misschien ben je nog niet helemaal uit je schoolkeuze. Bijvoorbeeld omdat je advies anders was dan je had verwacht. Of omdat je nog vragen hebt over bijvoorbeeld dyslexie of je thuissituatie. Geen stress! Op dinsdag 5 maart kun je tijdens de ‘Last Minute Walk-In’ tussen 15.30 en 17.30 uur binnenlopen bij al onze scholen (m.u.v. Campus Middelsee). Een service voor diegenen die het nu nog moeilijk vinden om te kiezen.

Wij zien je graag (terug) bij Piter Jelles!

Contact