4 maart 2019

12 maart: kennismaking groep 7 met 8+ doeners

Sommige leerlingen kunnen wel wat extra’s gebruiken, op weg naar het voortgezet onderwijs. Het zijn doeners die onvoldoende hun ei kwijt kunnen bij alle theoretische lesstof. En/of ze kunnen nog wel wat zelfvertrouwen gebruiken in het laatste jaar richting middelbare school. Speciaal voor hen is er ‘8+ doeners’ van en bij OSG Piter Jelles!

8+ doeners geeft het kind de specifieke aandacht die het nodig heeft om beter te functioneren en om zich verder te ontwikkelen. Er worden andere manieren van denken en creatieve oplossingsmethoden gebruikt. Dit alles met het doel om leerlingen met een positief en zelfverzekerd gevoel door te laten stromen naar het vervolgonderwijs. De 8+ doeners hebben gedurende de hele week les op onze locatie De Brêge, in Leeuwarden.

Kennismaking

Er is een voorlichting over 8+ doeners op dinsdag 12 maart (starttijd: 19.00 uur, eindtijd: circa 20.00 uur). De voorlichting is geschikt voor kinderen uit groep 7, hun ouders/verzorgers, docenten en IB’ers. Locatie: De Brêge, Egelantierstraat 88 in Leeuwarden. Aanmelden is niet nodig.

Nog vragen?

Dan kun je terecht bij Helga Moll, directeur De Brêge, mailen: hmoll@pj.nl

Contact