29 maart 2019

Zie je binnenkort opnames vanuit de lucht van het gebouw van Piter Jelles !mpulse en

Zie je binnenkort opnames vanuit de lucht van het gebouw van Piter Jelles !mpulse en Montessori High School? Grote kans dat je dan het PJ-logo spot, temidden van knalblauw/roze sportveldjes!

Vandaag werden deze hippe voet/volley/korfbalveldjes én een floorballveld met boarding plús twee tafeltennistafels in gebruik genomen. Leerlingen en teamleden hebben de hele week nauwlettend de aanleg door Zoneparc in de gaten gehouden. En nu is het dan zover! De veldjes zorgen ervoor dat leerlingen vanaf nu voor, tijdens en na schooltijd lekker actief aan de slag kunnen (en natuurlijk kunnen ze ook tijdens de gymlessen worden ingezet). Zoneparc schonk de nodige materialen, waarvan op deze zalige zonnige dag meteen met veel enthousiasme gebruik is gemaakt!

Contact