18 juni 2019

!mpulse Lwd bij finale Olympic Moves 2019

Afgelopen vrijdag was het zover: de finale van Olympic Moves 2019! Drie teams van !mpulse hadden zich via verschillende voorrondes geplaatst en streden met nog 6000 deelnemende leerlingen in Papendal, hét topsportcentrum van Nederland, voor de eerste prijs in de zogenaamde School Final. Tesse en Maarten werden in de categorie Tennis de beste van heel Nederland! Gefeliciteerd!!

Olympic Moves laat scholieren tussen de 12 en 19 jaar kennismaken met diverse vormen van sport en laat hen het plezier van samen sporten beleven. Ruim 300 scholen hadden zich opgegeven bij totaal 18 verschillende onderdelen.

!mpulse deed in The School Final mee met het onderdeel Tennis en Floorball. 

Jesse van Gorsel, Jurre de Visser, Jorrit Rodenhuis en Joël Muizer deden mee met het onderdeel Floorball klas 3-4 en werden 9e. Aanvankelijk hadden ze niks in te brengen, maar ze sloten de dag toch nog af met een knappe overwinning.
Hidde van der Weij, Hawar Meijerhof, Ward Bonnema, Joris de Jong, Thijs Bergsma en Jona-mo Paetzhold deden mee met het onderdeel Floorball klas 1-2 en werden knap 4e. Lang deden ze mee voor een podiumplek, maar een 4e plek van heel Nederland is toch iets om heel trots op te mogen zijn.
Tesse Haan en Maarten Rodenhuis deden mee met het onderdeel Tennis en werden verdiend 1e! Na een aantal zenuwslopende partijen, waarin het puntenverschil soms minimaal was, lieten ze in de finale zien over de beste zenuwen te beschikken.

Het nodige fileleed na afloop mocht de pret van deze dag niet drukken en met een heerlijke warme hap onderweg werd het Olympic Moves avontuur van 2019 gezellig afgesloten.

Volgend jaar wordt hier zeker een vervolg aan gegeven!


Meer weten over Olympic Moves?(link: https://www.kvlo.nl/olympicmoves.html

Contact