12 oktober 2019

Campus Kollum is geopend

Vandaag stonden de deuren van de gloednieuwe Campus Kollum wagenwijd open voor belangstellenden. Dit leek niemand ontgaan te zijn. Vele nieuwsgierige dorpsbewoners, collega’s van andere scholen, oud-leerlingen en ouders van de huidige leerlingen kwamen een kijkje nemen in het prachtige gebouw.

‘Iedereen is ontzettend positief, ik heb nog geen enkel negatief geluid gehoord. De sfeer is goed!’ zegt Bea Kroeze, directeur van !mpulse Kollum. Jannie de Vries, locatie-teamleider van het Lauwers College, is het eens met Bea: ‘de sfeer is goed, maar natuurlijk is het wel wennen. Er zijn op het gebied van onderwijs twee culturen samengebracht en dat gaat met ups & downs. Maar o wat gaat het goed! Ik ben ontzettend trots op onze samenwerking.’

Gisteren was de officiële opening. Deze werd verricht door de heer Jouke Douwe de Vries, wethouder onderwijs van de gemeente Noardeast-Fryslân, samen met de voorzitter Erie Dam van Stichting Campus Kollum.

!mpulse Kollum, school van OSG Piter Jelles zit vanaf dit schooljaar in de Campus, samen met cultureel centrum De Colle, bibliotheek Noord Fryslân en het Lauwers College

Contact