4 november 2019

Diner op De Brêge voor 25 ouderen

Afgelopen dinsdag mocht De Brêge maar liefst 25 ouderen verwelkomen op hun school. Zij kregen een heerlijk 3 gangen diner voorgeschoteld. Deze was gemaakt door de leerlingen van De Brêge en NHL Stenden Hogeschool. Alle gerechten werden met veel zorg en passie bereidt.

Hennie, docent/coach op De Brêge: ”om 13.00 uur was het al een drukte van jewelste in de keuken van De Brêge. De leerlingen van De Brêge werden geïnstrueerd door de studenten van NHL Stenden en deze samenwerking verliep als een geoliede machine. Het plezier spatte eraf!”

De gasten hebben genoten van het diner. De sfeer was ontspannen en er werd gezellig met elkaar gekletst en tussen de gerechten door werd er zelfs nog met elkaar gezongen.

Hennie: ”Mooi om te zien hoe de jonge mensen met zoveel liefde een diner bereiden en uitserveren. In één ruimte zoveel verschillende disciplines en zoveel verbinding. Voor herhaling vatbaar voor jong en oud!”

Contact