22 november 2019

Drukbezochte Beleefmiddagen en voorlichtingsavonden

In de maand november konden leerlingen (en ouders/verzorgers) van groep 8 kennismaken met de scholen van Piter Jelles. Het kan zomaar zijn dat ze kennisgemaakt hebben met hun nieuwe middelbare school!

De stap van groep 8 naar klas 1 kan voor sommige leerlingen best spannend zijn. Natuurlijk wil je als leerling, maar ook zeker als ouder/verzorger, de school kiezen die het beste bij je past. Om een goede indruk te krijgen van de school en de sfeer, hadden we dit jaar weer Beleefmiddagen. Via een inschrijfformulier op de websites van de scholen kon een leerling van groep 8 zich hiervoor inschrijven. Bijna alle middagen zaten vol. Er was veel belangstelling!

De ouders/verzorgers hebben de scholen leren kennen tijdens de voorlichtingsavonden. Hier werd een presentatie gegeven over de school en het onderwijs. Ook was er ruimte om vragen te stellen.

Alle Beleefmiddagen en voorlichtingsavonden zijn al geweest, op één na: die van Dalton Dokkum. Het team van Dalton Dokkum zal op 27 november 2019 hun school presenteren.

Om nog een betere indruk van de scholen te krijgen nodigen we iedereen uit om langs te komen tijdens de Open Dagen! Alle data vind je hier.

Contact