25 januari 2021

Ontmoet onze scholen in de online ontmoetweek!

Toekomstige leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) kunnen binnenkort de scholen van OSG Piter Jelles en RSG Simon Vestdijk online gaan ontmoeten! De online ontmoetdagen voor Simon Vestdijk staan gepland op 10 en 11 februari 2021. De scholen van Piter Jelles hebben een online ontmoetweek van 15 t/m 19 februari 2021. Er is de afgelopen tijd hard gewerkt om de toekomstige leerlingen op een leuke en creatieve manier kennis te laten maken met onze scholen en het onderwijs. Op www.ontmoetpj.nl en www.ontmoetsimonvestdijk.nl gaat het allemaal plaatsvinden. Hier kun je later deze week meer informatie vinden, zoals de exacte data per school. Dit communiceren we ook via de website(s).

De online ontmoetweek/-dagen is het alternatief voor de gebruikelijke open dagen en doemiddagen. Door de huidige coronamaatregelen is het helaas nog steeds niet mogelijk om de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) fysiek te verwelkomen op de scholen. Naast deze online ontmoetweek/-dagen heeft een aantal scholen nog andere (online) activiteiten voor groep 8 in de komende periode. Ook deze activiteiten kun je terugvinden via www.ontmoetpj.nl  en www.ontmoetsimonvestdijk.nl

We hebben er zin in! En we werken er hard aan om dit voor de toekomstige leerlingen een leuke en unieke ervaring te maken.

Contact