22 maart 2021

Hiltje Rookmaker benoemd als lid College van Bestuur Openbaar Voortgezet Onderwijs Fryslân-Noord

Met ingang van schooljaar 2021/2022 vormt Hiltje Rookmaker (lid) samen met Folkert Bangma (voorzitter) het tweehoofdig College van Bestuur van Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Fryslân-Noord (scholen OSG Piter Jelles en RSG Simon Vestdijk). Het huidige lid College van Bestuur, Marja de Jonge, neemt per 1 september 2021 afscheid in verband met pensionering.

Henk Mulder, voorzitter Raad van Toezicht van OVO Fryslân-Noord: “Met de benoeming van Hiltje Rookmaker verwachten we een enthousiast, kundig en gedreven lid College van Bestuur in huis te halen met ruime ervaring in het onderwijs. De Raad van Toezicht ziet in Hiltje Rookmaker een goede opvolger voor Marja de Jonge en is van mening dat zij samen met Folkert Bangma een sterk College van Bestuur kan vormen voor onze organisatie, met oog voor de toekomst en hart voor het onderwijs.”
Hiltje Rookmaker is op dit moment werkzaam als rector bij Openbaar onderwijs Groningen voor de scholen: Leon van Gelder (geïntegreerd voortgezet onderwijs), Simon van Hasselt (vmbo voor leerlingen met leerproblemen), TTS (topsport talent school) en de Rebound /TTVO (tijdelijk onderwijs).
Contact