7 april 2021

Amy & Brecht (Leeuwarder Lyceum) in finale LC TopTalent

Ook dit jaar vindt de LC TopTalent wedstrijd plaats, weliswaar in aangepaste vorm in verband met de coronamaatregelen. Dit schooljaar hebben leerlingen Amy & Brecht (Leeuwarder Lyceum) een finaleplek bemachtigd. Uiteraard zijn we super trots. Amy & Brecht hebben voor het PWS onderzoek gedaan naar reanimatie onderwijs. Daarnaast maken Jorn & Ziya (!mpulse Leeuwarden) kans op de publieksprijs. Zij hebben onderzoek gedaan naar de verduurzaming van de transportsector. 

Stemmen

En vanaf nu kun je ook stemmen! Dat doe je hier: lc.nl/toptalent. Klik op ‘Doe mee’ en kijk vooral even naar de leuke video die Amy & Brecht en Jorn & Ziya hebben gemaakt. Daarnaast kun je alle andere video’s bekijken. Vergeet niet te stemmen op je favoriet!

Het kan lastig zijn om de video’s van Amy & Brecht en Jorn & Ziya (of anderen) te vinden. Door te zoeken op één van de namen, zijn de video’s makkelijker te vinden.

We wensen Amy & Brecht heel veel succes in de finale en Jorn & Ziya met de publieksprijs!

LC TopTalent

Bij deze wedstrijd, LC TopTalent, draait het om het beste profielwerkstuk van Friesland. Leerlingen kunnen twee prijzen winnen, een juryprijs en een publieksprijs. Beide prijzen zijn een geldbedrag van € 333,33. De juryprijs wordt, zoals de naam al doet vermoeden, door een jury toegekend en de publieksprijs wordt toegekend aan het profielwerkstuk met de meeste stemmen.

De finale vindt plaats op 21 april in de Harmonie, welke live, via een stream online, gevolgd kan worden. Hierbij presenteren de leerlingen het PWS, waarna de uitreiking plaatsvindt.

Contact