27 augustus 2021

Back to school: de scholen zijn weer begonnen!

Deze week is het nieuwe schooljaar begonnen en veel scholen hebben dit feestelijk afgetrapt. Hieronder een overzicht van een aantal scholen en de activiteiten die zij deze week op het programma hadden.

Het team van !mpulse Kollum hebben superveel zin in het nieuwe schooljaar. Zo hebben ze ballonnen opgeblazen en rolden ze de rode loper uit ter ere van alle leerlingen. Het schooljaar 2021-2022 barst feestelijk los bij !mpulse Kollum met een tof programma vol introductie-activiteiten. “We gaan er een pracht van een schooljaar van maken met z’n allen!”

!mpulse Leeuwarden deelde foto’s van de eerste schooldag, welke behoorlijk gevarieerd was. Zo was er een improvisatie voorstelling en werden de nieuwe eerstejaars leerlingen enthousiast ontvangen door hun medeleerlingen en coaches. In de middag was de diplomering en hebben alle geslaagden, in het bijzijn van hun familie en vrienden, hun diploma in ontvangst genomen. Al met al een geslaagde dag en een spetterende start van schooljaar 2021-2022 op !mpulse Leeuwarden.

Bij De Brêge zijn ze er weer klaar voor! Ze zien graag de leerlingen fris en fruitig terug op school en kijken ernaar uit om er een gezellige week en een mooi jaar van te maken.

Bij De Dyk hebben ze een warm welkom voor de leerlingen met ballonnen en slingers. De introductie voor leerlingen van klas 2 zag er ook leuk uit: op zoek naar al dan niet subtiel verklede docenten in de binnenstad van Leeuwarden.

Montessori High School trapte het schooljaar af met een schoolreisje naar Walibi.

Het Stedelijk Gymnasium heet alle (nieuwe) leerlingen welkom en constateert met een leuke foto dat de gangen alweer helemaal vol staan omdat het schooljaar inmiddels al weer een paar dagen is begonnen. Ze wensen iedereen dit schooljaar succes.

YnSicht deelt foto’s van de introductie van nieuwe leerlingen van klas 1. Ze hebben op een leuke manier kennis gemaakt met de mentor en klasgenoten en met een gezonde lunch geproost op het nieuwe schooljaar!

Ook vanuit OSG Piter Jelles hebben we zin in het nieuwe schooljaar en wensen we iedereen veel plezier en succes. 

Contact