27 oktober 2021

Vacatures ISK Leeuwarden – Help mee aan het verzorgen van onderwijs voor jongeren uit de noodopvang

De komende weken wordt de noodopvang in Leeuwarden voor 600 mensen ingericht.
Gezinnen uit Syrië, Afghanistan en Turkije worden vanaf eind oktober opgevangen in de Friezenhal van het WTC Expo. De ISK van OSG Piter Jelles (onderdeel van Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Fryslân-Noord) gaat het onderwijs verzorgen voor de jongeren van 12-18 jaar uit deze noodopvang.

We hebben behoefte aan betrokken medewerkers met hart voor het onderwijs, die een wezenlijk verschil willen maken in het dagelijks leven van jongeren die verblijven in de noodopvang. Door het aanbieden van een aansprekend onderwijsprogramma op de ISK (Hempenserweg 33, Leeuwarden) leer je deze jongeren de beginselen van de Nederlandse taal, maar help je bovendien mee in het vergroten van hun leefwereld, hun kwaliteit van leven en hun gevoel van eigenwaarde en zelfredzaamheid. Wil jij hieraan je bijdrage leveren? Solliciteer of breng deze vacatures onder de aandacht van je netwerk. Samen maken we het verschil voor deze jongeren!

Wij zoeken

Docenten voor de volgende vakken:

Nederlands    

Rekenen

Beeldende Vorming

Onderwijsassistenten of instructeurs

Een conciërge

Een pedagogisch medewerker

Wij bieden

Aanvullende informatie

Er wordt lesgegeven aan kleine groepen van ongeveer 16 leerlingen. De lestijden voor de leerlingen zijn van 8.30 uur – 14.15 uur. Het onderwijs voor deze jongeren start op woensdag 1 december aanstaande. Het is daarom van belang dat je per 1 december aanstaande beschikbaar bent of zo spoedig mogelijk daarna.

Belangstelling? Kom langs!

Heb je belangstelling en wil je graag meer weten over de ISK van OSG Piter Jelles of over de inhoud van de functies? Kom dan langs op:

Woensdag 3 november a.s. tussen 9.00 uur en 11.00 uur
op de ISK aan de Hempenserweg 33 in Leeuwarden
.

We laten onze school zien en beantwoorden je vragen. Neem je motivatiebrief en CV mee

Lukt het niet om langs te komen, maar wil je wel solliciteren? Mail dan uiterlijk 3 november aanstaande je motivatiebrief en CV naar isk@pj.nl t.a.v. de heer Henk Hulshof (directeur ISK, OSG Piter Jelles). Wil je telefonisch contact? Bel dan naar 058-8801642.

Sluitingsdatum en gesprekken

De sluitingsdatum is woensdag 3 november en de sollicitatiegesprekken vinden plaats in de periode van woensdag 10 november t/m woensdag 17 november aanstaande.

Meer informatie over de ISK is te vinden op: www.piterjelles.nl/isk

Contact