12 april 2022

LC Toptalent 2022: Stem op jouw favoriet

Ook dit jaar vindt de LC Toptalent wedstrijd plaats. Dit schooljaar hebben we weer een finalist, namelijk Jelmer Walsweer (!mpulse Leeuwarden). Uiteraard zijn we super trots. Jelmer heeft zijn pws geschreven over Geluk. Daarnaast maken meerdere leerlingen kans op de publieksprijs.

Stemmen

En vanaf nu kun je ook stemmen! Dat doe je hier: lc.nl/toptalent. Kies je favoriet en breng je stem uit! Voor OSG Piter Jelles kun je stemmen op de volgende leerlingen:

LC TopTalent

Bij deze wedstrijd, LC TopTalent, draait het om het beste profielwerkstuk van Friesland. Leerlingen kunnen twee prijzen winnen, een juryprijs en een publieksprijs. Beide prijzen zijn een geldbedrag van € 333,33. De juryprijs wordt, zoals de naam al doet vermoeden, door een jury toegekend en de publieksprijs wordt toegekend aan het profielwerkstuk met de meeste stemmen.

De finale vindt plaats op 20 april in de Harmonie. Hierbij presenteren de leerlingen het PWS, waarna de uitreiking plaatsvindt.

Contact