13 mei 2022

Enorm bedrag opgehaald voor Oekraïne door de scholen binnen de Campus Kollum

Leerlingen en teamleden van !mpulse Kollum en Lauwers College Kollum hebben een aantal acties opgezet voor Oekraïne. Zo werd er vorige week veel geld opgehaald door het lopen van een sponsorloop. Ook waren leerlingen al enige tijd druk in de weer met het verzamelen van statiegeldflessen.
Onlangs werden al deze flessen ingeleverd bij de supermarkten in Kollum. Het totaalbedrag zorgde voor een groot feest op de Campus. Maar liefst 8000 euro mocht, namens de scholen binnen de Campus Kollum, op de rekening van Giro555 worden gestort.

Leerlingen en teamleden waren woensdagochtend ontzettend blij verrast door het enorme bedrag. “We hebben ons samen zó ingezet voor Oekraïne. Dat we ons streefbedrag van €3500,- zo hebben overtroffen, hadden we niet durven dromen. Wat prachtig!”
Iedereen uit de omgeving die wilden helpen, doneren of die flessen hebben ingeleverd, wordt nogmaals hartelijk bedankt!

Contact