10 oktober 2022

Almer Hietkamp (docent De Brêge) sleept TopTalentprijs binnen

Hoera, we hebben een TopTalent in huis!

Bij de jaarlijkse verkiezing van de Nationale Onderwijstalenten 2022 heeft onze collega Almer Hietkamp de TopTalentprijs gewonnen in de categorie voortgezet onderwijs. Woensdagmiddag kreeg hij de prijs uitgereikt in Amersfoort.

Praktijkgerichte lessen voor Dienstverlening & Producten

Hoe zit dit nu precies? Onze leerlingen kennen meneer Hietkamp als de sportdocent die ook veel in school lesgeeft. Hij heeft net een 2e opleiding afgerond, voor docent Dienstverlening & Producten. Daarvoor heeft hij vier lessenseries gemaakt en daarmee heeft hij de TopTalentprijs gewonnen.

De lessen zijn bedoeld om praktijkleerlingen een beter beeld te geven van wat ze in de toekomst kunnen gaan doen. Ze zijn praktijkgericht en laten leerlingen veel zelf doen in korte, concrete stappen.

IJzersterk

De jury is erg enthousiast over Almer, zowel over het materiaal dat hij gemaakt heeft (aantrekkelijk en duidelijk, in heldere taal met veel plaatjes) als over zijn bevlogenheid en passie. De jury noemt het ijzersterk hoe hij met hart voor de leerlingen inspeelt op vertrouwen en daarmee hun intrinsieke motivatie. Prachtige woorden!

Wij feliciteren Almer van harte met deze geweldige erkenning voor zijn harde werken. Wij zijn trots op jou en hopen dat leerlingen bij De Brêge nog veel mooie dingen met meneer Hietkamp mogen doen!

Contact