1 juni 2023

Baas van Morgen: Kyara is Baas voor één dag

Baas voor één dag: dat was Kyara Jansen (YnSicht) vandaag. Bij OVO Fryslân-Noord nam ze plaats op de stoel van Folkert Bangma (voorzitter College van Bestuur van OVO Fryslân-Noord).

Kyara startte de dag met een gezamenlijk ontbijt met alle Bazen voor één dag. Daarna kreeg ze een rondleiding van het Servicebureau, mocht ze in gesprek met een aantal medewerkers en besluiten nemen over een aantal zaken.

Zo heeft ze een klap gegeven op een advertentie voor in de krant, advies gegeven over social media en input geleverd voor de zomerkaart die voor de zomervakantie naar nieuwe leerlingen verstuurd wordt.

Vervolgens mocht Kyara een kijkje nemen op het Stedelijk Gymnasium en de dag werd afgesloten met een lunch met het College van Bestuur (Folkert Bangma en Hiltje Rookmaker).

JINC Baas van Morgen

Het idee voor Baas voor één dag is dat er geen betere manier is om kinderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen dan door ze een dag de touwtjes in handen te geven. JINC Baas van Morgen biedt die kans aan honderden leerlingen die opgroeien in wijken met sociaaleconomische achterstand. Meer informatie over JINC Baas van Morgen vind je op de website.

Contact