Kom ook bij de MR!

Manon Postma (zie foto) is sinds april 2016 lid van de medezeggenschapsraad van Piter Jelles en kan dit andere leerlingen van Piter Jelles ook van harte aanbevelen. ‘Je mag meedenken over belangrijke zaken, ontmoet ontzettend veel nieuwe mensen en leert de organisatie goed kennen’. Daarnaast staat het goed op je C.V. en is het goed voor je algemene ontwikkeling’. Ook een leuke bijkomstigheid: je verdient er ook een leuk zakcentje mee.

Word ook lid van de MR!

Even een korte uitleg voor de lezers. Er zijn twee soorten raden bij Piter Jelles. Eén op de school zelf (deelraad) en de medezeggenschapsraad (MR). De deelraad heeft het alleen over zaken die op de eigen school spelen, de MR over Piter Jelles-brede zaken. De MR heeft in totaal acht leden: twee ouders, vier medewerkers en twee leerlingen.

Manon zit nu bij de MR en wil graag ook nog in de deelraad van haar eigen school, het Leeuwarder Lyceum, met de bedoeling haar creatieve ideeën de vrije loop te laten om een aantal veranderingen door te voeren. Binnenkort zijn er verkiezingen. ‘Ik hoop dat ik word uitgekozen’.

Ben jij een leerling van één van de scholen van Piter Jelles en wil je ook bij de MR? Of wil je wat meer informatie? Stuur dan een e-mail naar GAlthuis@pj.nl.

Contact